Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος είναι η εταιρία ZCR AUTOMOTIVE ΕΛΛΑΣ όπου διανέμει κατ' αποκλειστικότητα τα προϊόντα FOSSER.

Τα προϊόντα της Εταιρίας FOSSER εδραιώνονται επιτυχώς σε περισσότερες από 30 χώρες. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων διανέμονται από τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη μέχρι τις χώρες της Βαλτικής, τη Ρωσία και την Ασία.

Η αρχή του 21ου αιώνα ήταν η εποχή της ενεργού ανάπτυξης τεχνολογιών της επόμενης γενιάς. Αυτή η νέα εποχή οδήγησε το 2005 στην ίδρυση της Duran Lubricants & Chemicals GmbH ως θυγατρική ενός μεγάλου παραγωγού λιπαντικών στη Γερμανία.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας προσφέρει λιπαντικά κινητήρων, λιπαντικά κιβωτίου ταχυτήτων, υδραυλικά και βιομηχανικά λιπαντικά, καθώς και γράσα, υγρά φρένων, καθαριστικά παρμπρίζ και αντιψυκτικά.

Χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες από έμπειρους, αξιόπιστους και διεθνώς αναγνωρισμένους συνεργάτες για την κατασκευή των προϊόντων μας.

Η παραγωγή των λιπαντικών λαμβάνει χώρα σε ειδικές εγκαταστάσεις που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος. Η συνεχής υψηλή ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται από την συνεχή παρακολούθηση σε πιστοποιημένα εργαστήρια.

Αξιοπιστία, επαγγελματισμός, αποδοτικότητα και ευελιξία είναι οι βασικές αρχές και η φιλοσοφία της εταιρείας.

Η έννοια του σήματος FOSSER βασίζεται σε δύο θεμελιώδη θέματα:

1. Τα προϊόντα αναπτύσσονται πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις διαφόρων χωρών, όπως οι κλιματικές συνθήκες και οι ποικίλες ανάγκες των δυνητικών πελατών.

2. Η στρατηγική της FOSSER χαρακτηρίζεται από συνεχή δυναμική ανάπτυξη και κίνηση υψηλής ταχύτητας.

Αυτά τα θέματα αντανακλούν όχι μόνο στα χαρακτηριστικά του εμπορικού σήματος FOSSER, αλλά και την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των προϊόντων μας.

Ενσωματώνοντας τον ενεργό τρόπο ζωής των αποφασισμένων και επιτυχημένων ανθρώπων, οι αθλητικές εικόνες μεταφέρουν ένα σημαντικό διαφημιστικό μήνυμα για την εταιρεία μας.

FOSSER, ο αξιόπιστος προμηθευτής λιπαντικών για το αυτοκίνητο σας!